січня 2014

31 січня 2014

Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки України підбито підсумки роботи за 2013 рік

529 січня 2014 року на засіданні колегії Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України розглянуто підсумки роботи Держгірпромнагляду України за 2013 рік та визначено завдання щодо подальшого вдосконалення наглядової діяльності у сфері промислової безпеки та охорони праці.

Взяли участь заступник Голови ФПУ – Українець С.Я. та радник Голови Профспілки працівників вугільної промисловості – Білуха Ю.М.

13 січня 2014

Досвід роботи Профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України з організації навчання профспілкових працівників і активу

Досвід|дослід| роботи

Профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості|гірняків| України

з організації навчання профспілкових працівників і активу

Профспілка трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості|гірняків| України об’єднує 560 тисяч членів. Важливою|поважним| складовою її діяльності є виконання |цілі|завдань|задач|, визначених V з’їздом Профспілки (2010 р.), серед яких є|з'являється| організація навчання|вчення| різних категорій профспілкових працівників і активістів.

09 січня 2014

ГІГІЄНІЧНУ КЛАСИФІКАЦІЮ ПРАЦІ – ПОГОДЖЕНО

images 7В результаті напруженої роботи членських організацій СПО та ФПУ погоджено проект нової редакції Гігієнічної класифікації праці за показниками шкідливості та небезпечності факторів виробничого середовища, важкості та напруженості трудового процесу.