08 травня 2014

Опитування

Згідно з рекомендацією робочої групи 7-8 квітня ц.р. проводилося експертне опитування членів Президії ФПУ з основних проблемних пропозицій, які надійшли від членських організацій.

ДИТЯЧЕ ОЗДОРОВЛЕННЯ

Інформуємо, що на доручення Прем’єр–міністра України А.Яценюка передбачається проведення у строк до 22 травня ц.р. селекторної наради щодо стану підготовки до оздоровлення та відпочинку дітей у 2014 році.

Уряд дослухався до Профспілок: внесено зміни до постанови Уряду «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» від 1.03. 2014 р. № 65

Уряд дослухався до Профспілок:

Постановою Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2014 року № 128 внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 р. № 65, якими дещо пом’якшено заходи щодо економного та раціонального використання державних коштів, зокрема передбачених для утримання підприємств, установ та організацій, які використовують кошти державного бюджету, що утворені органами державної влади.