21 травня 2014

Підсумкове засідання робочої групи з розробки проекту Стратегії модернізації ФПУ, її членських організацій

Підсумкове засідання робочої групи з розробки

проекту Стратегії модернізації ФПУ, її членських організацій

20 травня ц.р. відбулося підсумкове засідання робочої групи з розробки проекту Стратегії модернізації ФПУ, її членських організацій. Під час роботи над документом ретельно опрацьовані майже 300 пропозицій, які надійшли від членських організацій ФПУ. Низку проблемних питань щодо функціонування профспілок на сучасному етапі було вміщено до анкети експертного опитування членів Президії ФПУ та отримано їхню оцінку, з урахуванням якої підготовлено проект документ.

УРЯДОВИЙ СЕЛЕКТОР З ДИТЯЧОГО ОЗДОРОВЛЕННЯ

20 травня ц.р. відбулася урядова селекторна нарада під головуванням Міністра соціальної політики України Людмили Денісової щодо стану підготовки до оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2014 року. На нараду було запрошено заступника Голови Федерації профспілок України   Євгена Драп’ятого, представників профспілкових об’єднань у регіонах, а також фахівців Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

ПРО ВІДЗНАЧЕННЯ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ У 2014 РОЦІ

images

Профпсілка працівників вугільної промисловості України

Ежегодно 28 апреля сотни стран мира отмечают Всемирный день охраны труда. С 2006 года он на государственном уровне отмечается и в Украине. К сожалению, лидером по числу несчастных случаев среди отраслей промышленности в нашей стране остается угольная промышленность. Однако и здесь в последние годы наблюдается тенденция к уменьшению их количества, чему в немалой степени способствует работа по профилактике травматизма, проводимая Профсоюзом работников угольной промышленности Украины.