01 вересня 2014

ІІ Міжнародний форум «Промислова безпека. Найкращі практики 2014»

images28 серпня 2014 року відбулося засідання Організаційного комітету ІІ Міжнародного форуму «Промислова безпека. Найкращі практики 2014». Організаторами цього заходу виступили журнал «Промислова безпека» спільно з Міністерством енергетики та вугільної промисловості України та Держгірпромнаглядом України.

В роботі оргкомітету прийняли участь представники Мінінфраструктури, Мінрегіону, Мінагрополітики, Держгірпромнагляду, ДСНС, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.

Від ФПУ взяв участь у засіданні оргкомітету заступник керівника департаменту охорони праці, член організаційного комітету – Маціяшко В.А.

В ході засідання було обговорено проект Програми Міжнародної конференції, її основні блоки, тематичне наповнення галузевих секцій та питання взаємодії і співробітництва між членами комітету.

Профспілки підтримують переселенців з Луганської, Донецької областей та АР Крим

У зв’язку з тим, що у Луганській та Донецькій області проходить антитерористична операція, багато мешканців, які проживали там, були змушені переїхати на тимчасове проживання в інші регіони України.