12 вересня 2014

Продовжуються навчання з питань гігієни праці

imВідділом охорони здоров'я Департаменту охорони праці апарату ФПУ на запрошення керівництва Українського центру підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства Державного агентства лісових ресурсів України, підготовлено та заплановано проведення 15 вересня 2014 року чергового семінару-навчання з питань охорони праці та охорони здоров’я для фахівців та представників профспілок з охорони праці, працівників, що проходять планові навчання з охорони праці, підвищення кваліфікації. Група слухачів складається з фахівців з охорони праці, голів комісій з питань охорони праці та громадських інспекторів, голів профкомів виборних органів первинних профспілкових організацій державних лісогосподарських підприємств різних регіонів України.

Які методи краще використовувати при проведенні навчання профспілкових працівників, активістів

При організації профспілкового навчання вкрай важливо використовувати активні методи навчання. Це пов’язано з тим, що вони мають великий вплив на слухачів, сприяють кращому засвоєнню ними більшого обсягу навчальної інформації та виробленню високих особистих якостей.