18 вересня 2014

Будні профспілкового навчання

imДепартамент охорони праці продовжує практику проведення семінарів-навчань з питань охорони праці та охорони здоров’я для фахівців та представників профспілок з охорони праці, працівників, що проходять планові навчання з охорони праці, підвищення кваліфікації.

15 вересня цього року на запрошення керівництва Українського центру підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства Державного агентства лісових ресурсів України був проведений семінар-навчання за темами: «Психологія безпеки праці. Гігієна праці та виробнича санітарія. Медичне обслуговування працівників на виробництві. Профілактика професійних отруєнь і захворювань», «Надання долікарняної допомоги потерпілим», «Санітарно-побутове обслуговування працівників» для групи з 23 працівників, фахівців з охорони праці, голів комісій з питань охорони праці та громадських інспекторів, голів профкомів виборних органів первинних профспілкових організацій державних лісогосподарських підприємств різних регіонів України. Семінар провів завідувач відділу охорони здоров’я – довірений лікар ФПУ Легков В.А.

Відбулась міжнародна молодіжна конференція: «Міграція і профспілки»

Відбулась міжнародна молодіжна конференція:

«Міграція і профспілки»

10-11 вересня відбулася міжнародна молодіжна конференція: «Міграція і профспілки», ініціатором якої став Молодіжний комітет ПЄРР. Захід пройшов у Баку на запрошення Конфедерації профспілок Азербайджану.