29 вересня 2014

Європейські стандарти охорони праці в Україні.

ime25 вересня 2014 року, з ініціативи Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України для страхових експертів з охорони праці Фонду та представників профспілок у ТОВ з іноземними інвестиціями "Хенкель Баутехник Україна" (м. Вишгород, вул. Новопромислова, 2), відбувся Прес-тур „Найпоширеніші причини травматизму на виробництвах та шляхи їх ефективної профілактики”, в якому від ФПУ взяв участь заступник керівника Департаменту охорони праці Маціяшко В.А.

З вступним словом та оцінкою стандартів з охорони праці для ведення бізнесу виступив Генеральний директор ТОВ "Хенкель Баутехник Україна" Володимир Соха, який ознайомив учасників Прес-туру з сутністю європейських стандартів охорони праці, організаційними та технічними заходами і порядком фінансових витрат на впровадження європейських стандартів охорони праці на підприємстві, ефективністю впровадження системи управління охороною праці та дотримання зазначених стандартів з охорони праці на підприємстві.