квітня 2016

26 квітня 2016

Стресс на работе. 20 правил успешного человека

image001 Каждый из нас по-разному представляет свой путь к успеху. Кто-то считает, что работа без выходных и отпусков поднимет его до самых высот; кто-то пытается выстроить свою карьеру, налаживая личные связи, а другие полагают, что самое важное – найти себя, и успех придет сам собой. В любом случае, этот путь всегда непростой - заставляет изрядно трудиться, нервничать и работать над собой. Люди, добившиеся высоких результатов в своем деле, прошли через множество препятствий, непониманий и трудностей, но несломались.

Мы собрали для вас 20 правил успешных людей, которые придадут уверенности в себе, помогут преодолеть страхи и приблизят к желаемой цели.

1.Соблюдать режим дня.

Приучите себя вставать и ложиться в одно и то же время. Уже через пару недель вы почувствуете, что просыпаться стало намного легче, голова по утрам ясная и бодрость сохраняется в течение всего дня.

2. Не пропускать завтраки.

Пусть он будет легким, быстрым, но все же будет. К тому же, за завтраком вы можете успеть прочитать главные новости, составить план на день.

Чорнобиль: 30 років потому

1У переддень тридцятої річниці аварії на Чорнобильській АЕС відбувся прес-тур для вітчизняних та іноземних ЗМІ в зону відчуження. Будні працівників, що перетворюють об'єкт "Укриття" на екологічно безпечну систему, та місто-привид Прип’ять – очима журналу «Охорона праці».

Будівництво нового безпечного конфайнмента (НБК), або "Арки" перебуває у заключній фазі. На будівельному майданчику одночасно реалізовуються два дуже складні проекти. Перший - споруджуються усередині "Укриття" (четвертий енергоблок АЕС) торцеві стіни, які вийдуть з об'єкта та забезпечать подальшу герметизацію «Укриття» та "Арки", яку на нього насунуть. Другий - монтаж інфраструктури та об'єктів технологічного корпусу з управління системами життєзабезпечення НБКВартість проектів 2,5 млрд євро. Участь у фінансуванні беруть участь 28 держав-донорів, в тому числі і Україна. Адміністратор Чорнобильського фонду — Європейський банк реконструкції та розвитку.

25 квітня 2016

Вийшов у світ черговий номер журналу «Охорона праці» (№4 2016р)

obl-web-ukr-04В ньому, як завжди, цікава і корисна інформація для спеціалістів з охорони праці, профспілкових активістів та працівників наглядових органів. Пропонуємо вашій увазі статті:

Олександр Фандєєв, Від оборонної тактики до наступальної. Результати роботи VII з’їзду Федерації профспілок України

Звернення Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2016 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні

Олег Моісеєнко, Перечитуючи доповідь МОП 6. Автор проаналізував деякі тези доповіді МОП 2015 року відносно українських реалій

Олександр Фандєєв, Соціальний захист з людським обличчям. Верховна Рада ратифікувала Конвенцію МОП про мінімальні норми соціального забезпечення № 102

07 квітня 2016

Вітаємо переможців!

0704Завершився ІІ етап  Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очами дітей».

Прискіпливе журі, до якого входили кращі фахівці Мінсоцполітики, Міністерства культури, Міненерговугілля, Держпраці України, Департаменту правової роботи і охорони праці ФПУ, інших державних установ, визначило кращі малюнки юних художників у трьох вікових групах. Усі роботи були яскраві, різні за жанром і сприйняттям. Особливо важко довелося при визначенні переможців у третій віковій групі.

«Тут кожний заслуговує на високу оцінку», – чулися вигуки членів журі. Але незважаючи на всі суперечки і труднощі, переможцями стали:

-         вікова група від 6 до10 років:

І місце

Венгерович Артем Михайлович