Навчаються голови цехових профспілкових організацій 16 квітня 2013 року Запорізька обласна рада профспілок на базі профспілкових курсів провела навчання голів цехових профспілкових організацій Публічного акціонерного товариства «Запоріжтрансформатор».

Навчаються голови цехових профспілкових організацій

16 квітня 2013 року Запорізька обласна рада профспілок на базі профспілкових курсів провела навчання голів цехових профспілкових організацій Публічного акціонерного товариства «Запоріжтрансформатор». У навчанні взяли участь 32 особи.

У ході семінару-тренінгу, який провів завідувач відділу департаменту розвитку профспілкового руху ФПУ Олександр Донцов, були розглянуті питання: організації роботи виборних органів профспілкових організацій; мотивації профспілкового членства; підготовки, прийняття рішень профспілкових організацій та контролю за їх виконанням.

Працюючи малими групами, учасники тренінгу проаналізували сильні та слабкі сторони профспілкової діяльності, визначили механізми вирішення найбільш гострих питань, що трапляються у практиці повсякденної роботи первинної профспілкової організації.

У цей же день за участю голів Запорізьких обласних організацій профспілок обговорено низку питань з основних напрямів профспілкової діяльності, ходу виконання рішень VІ З’їзду ФПУ, організаційного зміцнення ФПУ та її членських організацій.

P1030905у

P1030899у